RPA-utvecklare

Stockholm County, Sweden
Sogeti

Position Description

Arbetsuppgifter

Är du en RPA-utvecklare med intresse för AI och är redo för nästa steg i karriären? Då kan det vara dig vi söker!

Robotic Process Automation (RPA) är minst sagt hett på marknaden i automationens era. Nu gör vi en storsatsning inom området och skapar ett nationellt leveranscenter i division Stockholm för att driva RPA-satsningen framåt. Centret har sin bas i Stockholm, men kommer leverera till kunder i hela Sverige. Målet är att skapa ett team med spetskompetens för att utöka vår förmåga att effektivt leverera RPA-lösningar till kunder och göra 2020 till ett riktigt bra RPA-år.

Vi söker dig som vill vara en del av resan och detta unika team. Som RPA-utvecklare hjälper du våra kunder att automatisera repetitiva arbetsuppgifter och effektiviserar deras verksamhet. Du kommer att jobba i en dynamisk miljö och har möjligheter att jobba med nytänkande start-ups likväl som med stora projekt hos ledande varumärken.

Vilka är vi?
Sogeti’s affärsidé bygger på att kunna erbjuda de bästa IT-konsulterna på marknaden. Våra konsulter är därför det viktigaste vi har. Vi vill att alla medarbetare trivs, utvecklas och känner att de kan ta plats och bidra. Som anställd kan du ta del av vårt enorma e-universitet, certifiera dig och dela en sann arbetsglädje. Vi är ett stort bolag, men har det lilla företagets mentalitet och driv. Här vill du vara!

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill utvecklas, är engagerad och trivs i rollen som konsult.
Vi ser att du har minst 1 års erfarenhet av RPA-utveckling och gärna att du varit involverad i hela flödet från processmappning till uppsättning/implementation i verktyget. Certifieringar i något av RPA-verktygen som UiPath eller BluePrism är meriterande.

Som person är du kommunikativ, strukturerad och har ett stort driv att utvecklas. Du är nyfiken på ny teknik, tar gärna egna initiativ och trivs med att arbeta i team där du delar med dig av din kunskap.

Vi ser också att du pratar och skriver obehindrat svenska och engelska.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidsfokuserade lösningar inom Digital Assurance & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt.

Som en global ledare inom konsult-, teknik- och ingenjörstjänster samt digital transformation ligger Capgemini-koncernen i innovationens framkant. Vi möter därmed våra kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med mer än 50 års erfarenhet och en gedigen branschspecifik kompetens gör vi det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom ett brett spann av tjänster, från strategiarbete till drift- och förvaltningsuppdrag. Vi sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att med teknik realiserad affärsnytta åstadkoms av människor. Capgemini Group är multikulturell med 270 000 anställda i närmare 50 länder. 2019 omsatte Capgemini-koncernen tillsammans med förvärvet Altran 17 miljarder euro. People matter, results count.

Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.


Experience Level

Minimum Requirements

How to Apply